Samen komen we verder

Deskundig advies en fijne begeleiding. Daar heb je wat aan. Bij Bres advocaten voorkomen we problemen. Zeker wanneer je ons op tijd inschakelt. Je bepaalt zelf in welke vorm: van een kort telefonisch gesprek tot uitgebreide begeleiding tijdens de hele procedure.

Onze advocaten weten alles over:

  • Ontslagrecht
  • Ondernemingsraad
  • Sociale uitkeringen
  • CAO’s
  • Re-integratie

We hebben de oplossing

Veel arbeidszaken eindigen goed met een regeling tussen de werkgever en de werknemer. In de meeste gevallen heeft dat dan ook onze voorkeur en doen we er alles aan om dat te behalen. Soms is het niet mogelijk. Dan kun je vertrouwen op onze brede kennis en jarenlange ervaring.

Of het nu gaat om een ontslagprocedure bij de kantonrechter of UWV Werkbedrijf, een kort geding of een hoger beroep bij het gerechtshof. We adviseren, begeleiden en procederen doortastend. We leggen alle stappen uit. Duidelijk, helder en eerlijk. Want daar heb je het meest aan. Van ons hoor je precies wat je rechtspositie is en hoe sterk je er voor staat. We zijn eerlijk over de haalbaarheid en gaan voor het beste eindresultaat.

Ook zit je bij Bres advocaten goed met vraagstukken die vallen binnen het sociaal zekerheidsrecht, over alle wetten en maatregelen rondom werkeloosheid, ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Is een bijstandsuitkering stopgezet of toeslag afgewezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Praktische tips, daar heb je wat aan

Helder advies en een concrete inschatting van kansen, risico’s en kosten. Dat is bij ons de standaard. We sturen je geen uitvoerige rapporten, maar praktische tips en duidelijke aanwijzingen om een juridische kwestie snel en soepel af te ronden. Zonder poespas. Daar houden we van.

Arbeidsrecht voor particulieren

Onze advocaten maken zich hard voor de belangen van werknemers in verschillende arbeidsrechtzaken. Met deskundig advies en duidelijke begeleiding. Ze weten alles over bijvoorbeeld ontslagprocedures. Geen kans laten ze onbenut. Zelfs wanneer het ontslag gegrond is, is er inhoudelijk verweer mogelijk.

Arbeidsrecht voor ondernemers

Van ontslagzaken en het opbouwen van dossiers tot het beoordelen en opstellen van arbeids- en oproepcontracten. Onze advocaten zijn al jarenlang betrokken bij bedrijven en instellingen. Ze zijn hun externe medewerker voor juridische zaken. Je kunt rekenen op helder advies en deskundige begeleiding.

Arbeidsrecht voor woningcorporaties

Woningcorporaties hebben dagelijks te maken met vraagstukken over arbeidsrecht. Een extra uitdaging, vanwege het maatschappelijke karakter van de corporaties. Daarom verdienen ze ook een specifieke benadering. En laat dat nu de specialisatie zijn van onze advocaten. Zij zetten zich al jarenlang met succes in voor de belangen van meer dan 25 woningcorporaties.

Leg je vraagstuk bij ons neer.