Infodesk Ondernemers: Bres neemt je juridische vraagtekens weg

Per direct deskundig advies bij juridische vragen en problemen? Dat moet voor een ondernemer als muziek in de oren klinken. En het is niet eens ver weg: sluit een abonnement af bij Bres advocaten en maak op ieder moment van de werkdag gebruik van de Infodesk Ondernemers.

Voorkom kostbare procedures

Als werkgever loop je vaak tegen juridische zaken aan en op die momenten wil je terugvallen op deskundig advies van echte specialisten. Dat kan, met de Infodesk Ondernemers van Bres advocaten. Zo kun je snel beslissingen nemen, verminder je de juridische risico’s en voorkom je ingewikkelde en kostbare gerechtelijke procedures.

Denk bij juridische zaken aan bijvoorbeeld ontslag, re-integratie, proeftijd, het opstellen van arbeidscontracten, een ondernemersraad, arbeidsongeschiktheid, een concurrentiebeding of arbeidsconflict.

Waarom de Infodesk Ondernemers voor jou is

  • Je kan op elk moment van de werkdag met onze advocaten bellen voor persoonlijk advies.
  • Jouw contracten, brieven of documenten beoordelen wij op juridische risico’s.
  • Doe je voordeel met onze databank van modelcontracten en -brieven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan huur- en arbeidscontracten.
  • Blijf dankzij onze nieuwsbrieven op de hoogte van actuele juridische onderwerpen.

Goudmijn aan kennis

Met de Infodesk Ondernemers haal je een goudmijn aan ervaring en kennis binnen. Onze advocaten werken al vele jaren voor honderden ondernemingen in verschillende branches en zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en onroerend goedrecht.

We hebben een aantrekkelijk kennismakingsaanbod. Meer informatie? Kees Schoonderbeek of Jan Erik van der Wolf helpen je verder.

Neem contact op