Incompanycursus: alle kennis bij jou in huis

Lesmateriaal aangepast aan de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Cases uit hun praktijk. En relevante theorie voor jouw organisatie. Dat krijg je allemaal als je een incompanycursus boekt bij Bres advocaten. Alle kennis bij jou in huis, letterlijk.

Via de bekende werkwijze

Een cursus in het eigen bedrijf sluit naadloos aan op de praktijk. We behandelen de contracten en formulieren die jullie dagelijks gebruiken, praten over échte cases die het bureau zijn gepasseerd en gebruiken de middelen van de organisatie zelf. We werken direct via de werkwijze en processen die er al zijn. Zo leren alle medewerkers bouwen op dezelfde basis. Dat is nog eens relevante kennis.

De overgang van theorie naar praktijk wordt met een incompanycursus nog vloeiender. Omdat je binnen het bedrijf aan de slag gaat, wordt ook duidelijk waar nog verbeteringen kunnen plaatsvinden. Dat zijn kansen voor het oprapen voor jouw organisatie én een optimale overdracht van het geleerde naar de eigen praktijk.

Een cursus op maat

Bij een incompanycursus kun je ervoor kiezen om medewerkers aan bepaalde onderwerpen te laten deelnemen en aan andere niet. Voor een opzichter is andere kennis relevant dan voor een woonconsulent. Zo wordt de cursus écht op maat voor jouw organisatie. En dat het reistijd en reiskosten scheelt, is natuurlijk mooi meegenomen.

 

< Terug naar overzicht Cursussen